23 ianuarie 2017

Întâlnire importantă ARACIS - ASOP ROMÂNIA

Reprezentanți ai Asociației Peisagiștilor din România - AsoP (AsoP Romania) au participat joi, 19 ianuarie 2017, la sediul ARACIS, din cadrul Campusului Agronomie din București, la o întâlnire cu membrii Biroului Executiv al Consiliului ARACIS (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior). Tema discuțiilor a avut ca punct central Standardele Specifice propuse de Comisia de specialitate C9: Științe agricole, silvice și medicină veterinară, care vizeaza programele de studiu de nivel universitar cu Specializarea Peisagistică.
La întrevederea cu plenul Biroului Executiv al Consiliului ARACIS din partea organizației noastre au participat:
  • Peisagist Dr. Diana Culescu - Președinte AsoP România
  • Conf. Dr. Arh. Ioana Tudora - Delegatul AsoP România la IFLA Europe
  • Prof.Univ.Dr. Ana Felicia Iliescu - membru de onoare al AsoP România și fondatorul primului program de studiu de nivel universitar cu Specializarea Peisagistică din România

În urma discuțiilor, participanții au hotărât de comun acord realizarea unei dezbateri cu privire la Standardele Specifice propuse de Comisia de specialitate C9: Științe agricole, silvice și medicină veterinară. Aceasta urmează să se desfășoare în luna februarie 2017, iar la întrevedere vor participa reprezentanți ai Comisiei de specialitate C9 din cadrul ARACIS, reprezentanți ai facultăților care derulează în țara noastră programe de studiu de nivel universitar cu Specializarea Peisagistică și reprezentanți ai Asociației Peisagiștilor din România - AsoP.


Un comentariu: