5 iulie 2011

Masterat „Urbanism si amenajarea teritoriului”, Timisoara


Localitatea: TIMISOARA, str. Traian Lalescu Nr.2/A, 300223
Universitatea: UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA
Facultatea: ARHITECTURA
Departament: URBANISM
Masterat: URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI
Coordonator:  conf. dr. arh. RADU RADOSLAV

Masteratul de „Urbanism si amenajarea teritoriului” a fost reacreditat in iunie 2011 de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) pentru a se alinia procesului Bologna, avand acum o durata de 2 ani.

Fiind multidisciplinar acest masterat este dedicat nu numai absolventilor facultatilor de arhitectura ci si celor ce provin din domenii conexe sau administratie.  In cadrul acestuia vor tine cursuri  pe teme diverse ca planificare urbana, management urban, peisagistica, geografie, drept urban, cadastru, etc.  cadre didactice de la Universitatea Politehnica Timisoara si Universitatea de Vest precum si specialisti asociati.

Conform ultimelor reglementari  ale RUR (Registrul Urbanistilor Romania)  absolvirea unui masterat de 120 credite cu durata de doi ani in domeniul urbanismului este o conditie in dobandirea dreptului de semnatura  pentru alcatuirea, respectiv coordonarea documentatiilor de urbanism si amenajarea teritoriului.

Admiterea se va desfasura in septembrie 2011 si va consta in sustinerea in cadrul unui interviu a unei lucrari tip referat realizata anterior, pentru care bibliografia va fi afisata o data cu comunicarea datei exacte a examinarii. Sunt disponibile 25 de locuri din care 18 bugetate si 7 cu taxa. 
Marius Gaman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu