28 aprilie 2010

COMUNICAT DE PRESĂ



Asociatia Peisagistilor din Romania – AsoP doreste sa multumeasca public celor prezenti luni, 26 aprilie 2010, incepand cu orele 10 in curtea interioară din incinta sediului Asociaţiei Nevăzătorilor din România, filiala Timiş – Caraş-Severin – ANR (str. Independentei nr.9, Timişoara, Piaţa Bălcescu) cu prilejul lecţiei deschise având drept temă amenajarea peisageră a parcului pentru nevăzători, proiect pilot intitulat `VERDE în urban pentru nevăzători.

Sprijinul oferit in toata aceasta perioada, premergatoare evenimentului mentionat anterior cat si in momentul desfasurarii lui a fost consistent si deosebit de important pentru AsoP Romania, care fara sprijinul moral, fizic si financiar nu ar fi putut derula o asemenea initiativa. Multumim:
  • Serviciul Spaţii verzi, Primăria Municipiului Timişoara
  • Fundaţia Pentru Parteneriat
  • MOL România
  • Fundaţia Vodafone România
  • Asociaţia Nevăzătorilor din România, filiala Timiş – Caraş-Severin – ANR
  • Liceului Teoretic ‘Iris’, Timişoara, clasele V-VIII, Timişoara
  • Şcoala Generală nr.1, clasele V-VIII, Timişoara
  • Presei locale si nationale (TVR Timisoara, TVT ’89, Realitatea TV, Analog TV, Tele Europa Nova, Radio Resita, Radio Romania – Antena Satelor, Agenda Evenimentul zilei, Renasterea Banateana, cat si portalurilor de internet care au publicat informatiile transmise de noi in timp real)
Doresc sa fac de asemenea publica pozitia Asociatiei Peisagistilor din Romania – AsoP cu privire la continutul articolelor de presa si unde se specifica calitatea de coordonator al proiectului ‚Verde in urban pentru nevazatori’ a domnului ing.peis. Condoros Andrei ca fiind neadevarata, informatie care nu a fost transmisa de nici unul dintre membrii AsoP Romania cu atat mai putin de Secretarul General AsoP Romania in persoana domnului Condoros Andrei. Domnul ing.peis. Beldea Armand a fost desemnat oficial de catre Consiliul Director al AsoP Romania coordonatorul acestui proiect.

Pe aceasta cale transmitem scuze domnului ing.peis. Beldea Armand pentru confuzia si disconfortul creat.

Cu respect si consideratie,


ing. peis. Andrei Condoros
secretar general
Asociatia Peisagistilor din Romania – AsoP
(+ 4) 0744 87 91 91
condorosandrei@asop-romania.org.ro

contact@asop-romania.org.ro
www.asop-romania.org.ro



Timisoara, 28 aprilie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu