4 decembrie 2009

SUS VERDELE. Tu cum il vezi? Marasti nr.1 si 2. Faza finala

salutare,

astazi, 4 decembrie, cu o zi intarziere fata de termenul anuntat anterior a avut loc penultima sedinta de jurizare a propunerilor inscrise in cadrul prezentului proiect. Din totalul de 21 de propuneri au fost selectate un numar de 5 lucrari care vor intra in faza finala de jurizare, organizata luni, 7 decembrie 2009, ora 10, la Atelierul de Urbanism al Primariei Municipiului Timisoara.
 

Multumim pe aceasta cale tuturor celor care au raspuns initiativei lansate prin prezentul proiect.
 

Finalistii, care vor primi un mesaj personal de instiintare au termen, tot acest interval de timp, sa revina asupra solutiilor initiale cu 3 variante cromatice. Se va pune accent pe integrarea armonioasa a imobilului reabilitat termic si estetic in contextul pietei istorice baroce (prezentarea fatadei sudice). Nu in ultimul rand, de amenajarea acoperisului gradina care va face obiectul urmatorului concurs de proiecte, ca obiectiv final. De accea solutiile finale vor trebui puse in context, folosind pentru aceasta imagini obtinute la fata locului si folosite pentru colajul final. (fotografiile sunt puse la dispozitia finalistiilor intr-o ultima arhiva digitala care va fi trimisa fiecaruia dintre ei).
Propunerile finale vor fi trimise pe adresa de e-mail: condorosandrei@yahoo.com,  pana cel tarziu duminica, 06 decembrie, ora 24:00.

Succes si spor la lucru.

Variantele finaliste sunt:


Pentru detalii vizitati blogul creat special pentru proiectul SUS VERDELE, http://susverdeletm.blogspot.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu